v22 (30/5-5/6)

Adjö maj & välkommen juni!Kristihimmelfärdshelgen förlöpte väl med ö-städning,60årsfest,bröllop mm nu går vi in i veckor med skolavslutningar, studentutspring och sommarlov. (sommarlov -vilket härligt ord) pingst och nationaldag stundar..
På lördag (4/6) kan man möta delar av Coops nya styrelse nere vid affären – ris & ros -allt tas emot.
Grovsopsevenemanget är slut för den här gången -mycket skrot var det som lämnade ön även denna gång..
Den här veckan gratulerar vi 5 bofasta öbor  -GRATTIS till er
Bibilioteket har öppet idag 13 -14 och 17-18
Kom ihåg att  då o då titta i postlåda märkt “BYLÅDA” (tror det är 301) där läggs post till personer utan egen postlåda/box men med adress Ingmarsö – där kanske din saknade avi till ett viktigt paket ligger..Fortsätt vara rädda om ön och varandra! Kram från Lotta

Translate »