v23 ( 6-12 juni)

Sommar,sommar,soooommar!! Nu är det sommar och idag är det Sveriges nationaldag och flaggan är i topp. Den här veckan slutar många av våra barn o ungdomar skolan, några bara för sommaren andra för livet. Biblioteket har stängt idag då det är röd dag välkomna tillbaka nästa vecka.  5 bofasta öbor fyller år den här veckan -GRATTIS till er ♥. Krogen har öppet idag 6/6 11,30-16,00. Bygdegårdsföreningen håller för fullt på att planera Ingmarsödagen (9/7) vill du vara med på nåt sätt – ställa ut/sjunga o dansa/fixa laxmackor mm så hör av dig till nån i styrelsen. Just nu många fina hus till salu på ön – kanske dags att flytta  hit? någon säljare har bytt boende på ön andra lämnar för nya äventyr, ännu en öbo har lämnat jordelivet och vi tänker på familjen ♥ Den magiska blomningen fortsätter med pioner,massa vilda blommor,löktrav,syrener mm mm, regnet förra veckan ihop med sol gör det grönt och fint,gräsmattorna växer så det knakar så här innan midsommar – hur det blir med allmänt midsommarfirande i år står fortfarande oklart i skrivande stund men blir det nåt lovar jag skriva här på sidan. Kram Lotta

Translate »