v27 (4-10 juli)

Biblioteket öppet idag måndag 17-19
Nu laddas det för fullt för INGMARSÖdagen som är på lördag. Loppet (gå/lunka/spring) startar 10,30. Marknaden startar 11 och håller på till 14,00
massa läckerheter kommer säljas. På kvällen liveband -kvällen startar 19,30 -bandet kallar sig MIDELF ALLSTARS, alla hoppas på bra väder och att det blir en kanondag (som vanligt) Den här veckan fyller 4 öbor år -GRATTIS till er ♥
Sopprojektet är igång och även om du inte fått ditt startkit kan du sortera  – för vi vill ju göra soppåsen lättare! sortera plast/metall/papper i olika påsar, släng i containern på sopgården. Igår såg jag bonden slå ängarna -Hurra!!
Nu skulle man vilja ha helg varje dag dvs ha semester så grattis till er som har det (eller är pensionärer) och som kan njuta av allt som händer på ön (loppisar/gårdsbutik/bageri/krog/affär/bastu i gästhamnen/biblioteket/sol/hav/värme/bad/cykelturer/paddling mm mm) Ha nu en riktigt bra vecka så ses vi om inte annat på lördag på Lurkan. Kram Lotta

Translate »