v28 (11-17 juli)

Nu har Sverige fått “normalt” sommarväder igen – sol/regnskurar och runt 20-22 grader. Den 46e Ingmarsödagen är nu över och arrangörer/utställare och besökare verkar 100% nöjda. 4 bofasta öbor fyller år den här veckan -GRATTIS till er ♥. Vårt fina lilla bibliotek har öppet idag -17-19 – gå dit och gör ett besök! Nästa stora evenemang på Lurkan blir 23/7 då museet har sin stora roddardag – se separat info – BOKA dig en plats!
Den här veckan ska sopsorteringskiten hamna på ön! var med och se till att vi får lätta soppåsar!  Fortsätt att ha det mysigt på ön, besök loppisar,krogen,bageriet,museet, sjöbon, besök en ko eller ett får och njut av vad skogen har att bjuda på – blåbär/svamp/smultron o hallon och härlig miljö
Nästa vecka och några veckor framåt kommer sommarvikarie skriva här och jag önskar alla en härlig vistelse på vår fina ö // Kram Lotta

Translate »