v39 (26-2/10)

Bättre sent än aldrig! Skyndar ni er nu hinner ni till bibblan som idag återgår till normaltid och alltså har öppet 13 – 14 och 17-18. Tisdag 4/10 kommer bokbåten till södra 14,00 passa på att fylla på hösten o vinterns läsning (och lämna tbx det som lånades i våras)
Den här veckan gratulerar vi 4 bofasta öbor (6,17,59 o 72) GRATTIS ♥
Just nu ser man solen men i morse var det gummistövlar o regnjacka på.
På fredag är det Jansson Frestelsedagen (alltid sista fredagen i september) och i och med det går vi ur september och in i oktober.. med sprakande löv (dyr el) och mys framför brasan. Ha nu en riktigt härlig vecka!
(Att se fram emot – Oktoberfest 15/10 – allhelgonamarknad 5/11 på Lurkan och lite annat skoj som man få hålla utkik efter på anslag på ön.) Kram Lotta

 

Translate »