v40 (3-9 Oktober)

Blå himmel m lätta moln och svag vind så startar denna måndag efter tidig morgondimma.. idag skulle det vara biblioteksdag men det är det inte! biblioteket håller STÄNGT idag men boklådan är öppen för återlämning och imorgon kommer BOKbåten och då är alla välkomna till södra kl 14,00. Imorgon är det också KANELBULLENS dag och bageriet har öppet 12-15, så innan ni går till bokbåten ta en sväng till bageriet.
Nya öppettider på Coop från idag.
ÅVC-bygget håller på för fullt och sopsorteringsprojekt 2 är slut för nu och ska utvärderas (fortsätt gärna sortera ändå! men lägg allt i din sopsäck)
Vattenprovsflaskor fins åter i lager på ön och kan hämtas på Weta-plast. Gästhamnen söker ny driftare för nästa säsong – är du den personen? eller känner du nån som vill prova ö-liv? ring 0708770334 för mer info.
4 bofasta öbor fyller år idag -HURRA HURRA HURRA för er!
Ha nu e  riktigt bra vecka! // Kram Lotta

Translate »