v48 (28/11-4/12)

Sista sucken av november och den startar inte alls som förra veckan..idag kommer nedrbörden som regn, det är grått grått..all snön som kom förra veckan är borta men i människobyn (där var vi i helgen)där har de fortfarande vinter så ska ni ut och köra – ta det lungt på vägarna! Den här veckan fyller 3 bofasta öbor år  (alla på samma dag) GRATTIS till er
Biblioteket har öppet idag som vanligt och vill man ta en tur till museet är det bara att slå en pling så öppnar dem, den här helgen öppnar Bageriet upp årets julbord tillsammans med varvsägaren av “Gunnars varv” -mysig miljö, god mat utlovas och det finns fåtal platser kvar. Den här veckan (torsdag) kommer läkarbåten (nästa chans i år är v 50 o 52 sen får vi se hur Kung Bore sätter tidtabellen) Sköt om er! njut av pepparkakor o  glögg, promenader, en god bok, kanske julbord på lördag. Kram Lotta

Translate »