v1 (2-8 januari) 2023

NYTT ÅR!! -hoppas det blir ett BRA år för alla ♥ hoppas också ni haft en bra jul och ett trevligt nyårsfirande. Idag är det mörkt,grått småregningt och svag vind – inget roligt väder alls för jullovslediga skolbarn.. idag är det dags att lämna tillbaka böckerna som är utlästa och lånade i december-biblioteket har öppet 13-14 o 17-18 – välkomna hälsar bibliotikarien. Den här veckan gratulerar vi 12 bofasta öbor på födelsedagen – 12 x HURRA!!!. På fredag bjuder Coops styrelse in medlemmar till möte på Lurkan kl 11,00 – info om nutid o framtid.
Eftersom det är isfritt kommer läkarbåten på torsdag -tider bokas på 08-12339675 – har du inte tagit säsongsinfluensa sprutan kanske det är dags? många har legat sjuka den senaste månaden.. ha nu en riktigt bra förstavecka på 2023 så hörs vi nästa! Kram Lotta

Translate »