v2 (9-15 januari)

Hoppas ni fick besök av stjärngossarna  – de gick i 26 timmar och samlade in pengar till barncancerfonden. Kolsvart igen nu på morgonen men det är skönt att eftermiddagarna är liiite ljusare..fast idag kanske det inte blir ljust alls då regn och gråväder utlovas (=trist januariväder) Lite ljust är dock att biblioteket har öppet 13-14 o 17-18 och att butiken har öppet och att det finns varor -hoppas det finns tulpaner till slutet av veckan då det är tulpanens dag på söndag. På fredag -tjugondedag jul – ska granen dansas ut om man inte redan gjort det. Idag börjar skolorna igen efter ett långt härligt lov, då det går både vattkoppor,röda hund,vanliga influensor mm så kan det vara glest i klassrummen men hursomhelst så är det “vardag” från idag. Den här veckan gratulerar vi 5 bofasta öbor på födelsedagen – GRATTIS till er alla. Kram å ha en fin vecka // Lotta

Translate »