v3 (16-22 januari)

Vad månaderna går! redan halvtid av januari.. den här veckan gratulerar vi 4 bofasta öbor på födelsedagen – hipp hurra för er! ♥
Biblioteket har öppet idag eftersom det är måndag 13-14 o 17-18 -det finns faktaböcker,skönlitteratur,tidningar, en ny skrift om Ingmarsö! och massa barn o ungdomsböcker. Boka 4e februari i almanackan, då är det årsmöte i bygdegårdsföreningen. Tack vägföreningen för jobb med potthål på vägarna, det blir bra! bitvis är det väldigt gropigt kanske blir så pga brist på “vinter”
18/1 firar vi internationella NallePhudagen/19/1 är internationella popcorndagen/21/1 är KRAMENS dag och 22/1 vinets – så det finns mycket att fira denna vecka . Önskar er alla en fantastisk v3 och hoppas ni får vara friska o pigga- vi går mot ljusare tider även om morgonen fortfarande är mörk… Kram Lotta

Translate »