v4 ( 23-29januari)

I dessa osäkra vintertider får man ha koll på hur tidtabellen till Åsättra är, just idag är det isfri tidtabell men fortsätter det vara kallt kan det bli ändring, blir det däremot milt fortsätter denna tabell.. så håll koll! det är nu nio dagar kvar på januari sen går vi in i vintermånaden februari -undrar hur den kommer bli?
Den här veckan fyller 6 bofasta öbor år bla öns äldsta med 97 -GRATTIS till er ♥ Biblioteket har öppet idag 13-14 o 17-18 och har ni inte läst den nya skriften om Ingmarsö så tycker jag att ni ska gå dit, sätta er i soffan och läsa – mycket trevlig,spännande och rolig läsning från fler av öns äldre.
Vet ni att vi har en rodelåkare i världsklass här på ön? Idag är det elens dag (kanske därför den är xtra dyr!) och på torsdag är det hemtjänstens dag – fira våra hjältar! Inte en enda extra röd dag i februari så det är bara att kämpa på men vi ser fram emot alla ♥ans dag, fettisdagen med semlor samt att man snart kan börja förgro och sätta fröer inför kommande säsong – allt som behövs för detta finns på ön hos bla Ö-täppan,RoKaDo o Coop samt i naturen. Kram å ha en bra vecka! // Lotta

Translate »