v6 (6-12 februari)

Dorotea,Doris,Rikard,Dick,Berta,Bert,Fanny,Franciska,Iris,Yngve,Inge, Evelina o Evy är veckans namnsdagsbarn – inga bofast boende öbor fyller år denna vecka (vad jag vet) I helgen har det lyst i några fler fönster än vanligt -kul när ni deltid/sommarboende kommer tillbaka! Idag är det bibliotek 13-14 o 17-18 – välkomna till öns mysiga lilla men välfyllda bibliotek. Idag lite nysnö på marken vilket gör det lite ljusare (fullmånen hjäper ju oxå till..) I lördags valdes ny styrelse i bygdegårdsföreningen och de hälsar nya o gamla medlemmar välkomna till 2023 och ett spännande år. Den 19/2 kommer Ljusterö företagarförening till Lurkan och alla företagare är välkomna för en informativ eftermiddag. Temadagar den här veckan är bla samernas nationaldag, internationella 112-dagen och ägghalvans dag, med denna info önskar jag er en härlig vecka som startar med att solen stryker trädtopparna, vinden är svag o himlen är blå. Kram Lotta

Translate »