v10 (6-12 mars)

Sportlovet är över och nu kommer det lite vinter igen-snö,minusgrader,förrädiska isfläckar som inte syns..ta det lungt på vägar o i trafiken om ni måste ut i den. Hela gårdagen (söndag 5/3) åktes det vasalopp -jättejobbigt från hemmasoffan – ha ha – Grattis till er som faktiskt gjorde det på riktigt! Den här veckan  gratulerar vi 3 bofasta öbor (en jubilerar med 80!!) GRATTIS till alla er ♥
Biblioteket har öppet idag 13-14 o 17-18 lämna tillbaka sportlovsböcker,låna nya,beställ till bokbåten (25/4) ifall du vill ha nåt som inte finns på vårt fina lilla bibliotek. Lilla kalven Anna växer o frodas men längtar efter sällskap och gröna ängar. Vad händer på Ingmarsös utöar? kom gärna in med info.
snö snö snö utanför fönstret..men det är mars så håll i och håll ut! Kram Lotta

 

Translate »