v15 (10-16 april)

Vilket påskväder vi hade i helgen! Superhärligt! första utomhus sittningen och grillning blev det. Hoppas ni noterade de fint pyntade W-båtsbryggorna? Hoppas gästhamnen fick sina första besökare och att krogen är nöjd med sin första “riktiga” helg för säsongen och att bageriet fick sälja många pizzor. gårdsmejeriet sålde iallafall slut på all ost har jag hört ryktesvägen. Ö-täppan har fått hem vårblommor,håll koll efter öppettider. Eftersom det var röd dag i går på vår bibbladag får vi vänta till 17/4 med att gå dit. Bokbåten som kommer 25/4 firar 70 år.
På fredag14/4 är det påsklovsdisco på Lurkan 16,30-19 för de lite yngre och (16,30)19-21 för de lite äldre, kostar 50:- och då får du korv m bröd, godis,popcorn o dricka.
Veckans vårtecken scilla, sjösättningar och måsar. Tänk på att det är torrt o fjolårsgräset så elda försiktigt om du ska elda.
Den här veckan fyller 2 bofasta öbor år – GRATTIS till er!
Ha nu en riktigt fin vecka ( påsklovsvecka!) Kram Lotta

Translate »