v19 (8-14 maj)

Ursäkta en dags försening men jag hade andra uppdrag igår. Biblioteket var iaf öppet som vanligt igår och nästa chans blir 15/5. Vårbruket är igång på ön och några åkrar är fint plöjda,.Våra vägar är fina och både bageriet o krogen öppnar upp mer å mer. Sopstationen här öppet onsdagar 15-19 och lördagar 11-15.
Att lägga in i almanackan – 20/5 ses vi på Lurkan för att göra den fin inför sommaren. start 13,00-det bjuds på korv,kaffe o trevligt sällskap låter styrelsen hälsa. Den här veckan fyller 4 bofasta öbor år – GRATTIS till er ♥
(6/25/74 o 82 år är åren) Den här veckan kommer sotaren till  ön.
Påsk o pingstliljor samsas med gullvivor i backarna,fler å fler båtar har kommit i sjön under helgen,nästnästas ved klyvs,björkarna börjar få små små blad och gräsmattorna grönskar o klipparna knattrar.. Önskar alla en fin vecka! Kram Lotta

Translate »