v20 (15-21 maj)

Magiskt vackert,eldningsförbud och utlovat inkommande regn,vilket är behövligt och trots utlovat regn ska man fortsätta vara försiktig med eldandet då det är torrt i gammalt gräs och i marken. Den här veckan hittar jag inga bofasta födelsedagsbarn men vi gratulerar alla andra som fyller denna vecka -GRATTIS! Biblioteket öppet idag måndag 13-14 o 17-18, bibliotikarien hoppas på besök! Kristihimmelfärdshelg med städdag på Lurkan lördag 20e från 13 och affären har öppet som lördag den 18e ( 10-14 )övriga tider som vanligt ,detta fram till 18/6 då det blir sommartider. Gästhamnen kommer troligen ha många båtar kommande helg också, kan finnas några platser kvar, de bygger en liten badplats för de minsta (ihop m lokala entreprenörer) Sjöboden kommer ha öppet 19 o20e mellan 11-15.  Krogen,Bageriet o Gårdsmejeriet  mfl har öppet i  kristihimmelfärds helgen som visst ska bli fin enligt väderprognosen jag hört. Ha nu en riktigt härlig vecka, Kram Lotta

Translate »