v22 (29/5-4/6)

Sköna maj går in i sina sista dagar sen tar härliga juni över..Nu är det så grönt och fint på alla träd t.om ekarna är lövklädda, och gräsmattorna växer så det knakar. I morse stod den obligatoriska liljekonvaljbuketten på fukostbordet ♥ det blir man glad av. Flaggan hissad då det är veteran dagen o annandag pingst (å en å annan födelsedag, vi är tre stycken bofasta idag men totalt 9st under veckan -HURRA hurra) Biblioteket har öppet 13-14 o 17-18 – gå dit och botanisera! Årsmötet i byalaget gick av stapeln i lördags hur styrelsen ser ut och hur året blir får vi läsa i kommande protokoll som läggs ut på hemsidan så småningom.
Sopgården har öppet onsdag 15-19 och lördag 10-14, det fungerar bra och är välbesökt.. Krogen öppnar upp mer o mer (och maten är såå god) sjöbon,museet,bageriet,Ötäppan,RoKaDobutiken,Loppisar mm ALLT börjar öppna upp mer å mer nu när vi går in i juni..  På torsdag är det dags för “företagsträff” ombord på Askungens tur 3607. Ha nu en riktigt härlig vecka ♥ Kram Lotta

Translate »