v24 (12-18 juni)

Utspring även denna vecka för skolbarn. Sommartider på biblioteket 17-19 varje måndag hela sommaren – välkomna önskar bibliotikarierna. Äntligen lite lignin på vägarna så vi kanske slipper lite damm, men lite regn på dessa vägbanor skulle sitta fint, även gräsmattor och träd önskar lite regn (å så bonden förstås) Den här veckan gratulerar vi en bofast öbo -GRATTIS till dig.
På lördag blir det hektiskt då det är både årsmöte i vägföreningen – 13,00 på Lurkan. Öppet på godsgården 11-15 och Loppis på Såggärdet 10-15 -Tjoho vilken lördag!! dessutom har ju Krogen o Bageriet öppet. Veckan ska enl väderprognosen bli varm i fin så njut av det goda -låna en bok, gå till gästhamnen o köp en glass, cykla på vägarna, hälsa på hos kossorna och kanske tom ett dopp i havet (brr!!) Kram Lotta

Translate »