v25 (19-25 juni)

Nya öppettider hos fler av öns verksamheter från idag. Nya turer till Åsättra från 23/6 (-20/8) tabell 10A o B, uppdaterade tider på samtliga WÅABturer så håll koll. Bibliotek 17-19. Rådjurskid börjar ses lite här å där. Tre födelsedagsbarn denna vecka-GRATTIS till er! Sopgården öppet onsdag 15-19 (ev lördag 11-15). En vän o granne somnade in förra veckan efter en tids sjukdom – våra tankar går till anhöriga ♥
Midsommarafton på fredag! firas traditionsenligt med att vi går till 16,45-båten på norra och flaggar,sjunger,ropar o hurrar. (vill du vara med o spela är du hjärtligt välkommen) som det verkar kommer även vädret vara enligt tradition, lite sol,lite mulet, lite vind och lite kallt.. Idag har det kommit några välbehövliga droppar men det är fortfarande torrt. Önskar alla en bra vecka i alla våras paradis – INGMARSÖ //Kram Lotta

Translate »