v27 (3-9 juli)

juli startar regnigt och lite svalt men regnet är välkommet (saknar dock värmen!) Den här veckan är fokus på INGMARSÖDAGEN som går av stapeln på lördag (hoppas,hoppas att det är uppehåll då) marknad på dagen och dans på kvällen utlovas, evenemanget är mellan 11-01 med paus mellan 14-20. Idag är det en perfekt dag att gå och låna en mysig bok på bibblan som har öppet 17-19. På onsdag slänger man -förutom det vanliga – med fördel gamla soffor,sängar o madrasser,sista chansen att bli av med sånt är på lördag.
den här veckan gratulerar vi 4 bofasta öbor på födelsedagen varav en är vår egen bagare! GRATTIS till er alla ♥
Vi får se vad spalten innehåller nästa vecka,förhoppningsvis finns det en sugen sommarvikarie. Önskar alla en riktigt trevlig vecka på vår fina ö. Kram Lotta
Ps. har hört att Gårdsmejeriet säljer öns godaste glass..

Translate »