v34 (21-27 augusti)

SKOLstart idag!! – wow så spännande! några börjar skola för första gången, andra byter skola och några har fått höstens första förkylning och måste stanna hemma..hursomhelst så startar en ny vecka idag och mycket startar,byter tider mm bla biblioteket som nu återgår till “normal”tid dvs 13-14 och 17-18 – start idag!  2 födelsedagsbarn denna vecka också -GRATTIS till er ♥
Sopgården har som vanligt öppet onsdag (15-19) o lördag (11-15) inga andra tider går det att lämna sopor!  Att lägga på minnet – 31/8 kommer kommunstyrelsen på besök till Lurkan mellan 19-20  – kom o tyck! Just idag,just nu är himlen grå,vinden är lugn men kanske det klarnar upp under dagen så ta en promenad,köp en solros(och skänk peng till Ukraina) gå till bibblan och kanske öns lilla butik. Ha en bra dag! Kram Lotta

Translate »