v38 (18-24 september)

Jösses vad månaderna går fort, nu är vi redan på sluttampen av september..till helgen är det höstdagjämning! den här veckan gratulerar vi 4 bofasta öbor på födelsedagarna – GRATTIS till er! Vi gratulerar också ön, familjen Boersma o Norrgårdsstiftelsen till bygglovet av Hattes lada som nu kan bli verklighet.
I helgen var det återigen mycket båtar i gästhamnen – så kul för ön och de företagare (bageri/krog/gårdsmejeri o affär)som fortfarande har öppet.
Hoppas ni uppmärksammat hastighetsskylten vid förskolan, man önskar att vi sänker hastigheten till 10km/tim på raksträckan (nästan gåfart)
Idag ,måndag, har biblioteket öppet så glöm inte att låna nya härlig,mysiga böcker – öppet 13-14 o 17-18. Sopgården har som vanligt öppet onsdag 15-19 o lördag 11-15. Ha nu en riktigt bra vecka (har hört o sett att skogarna är fulla med skogens guld) Kram Lotta

Translate »