v39 (25/9-1/10)

Hösten gör sig påmind även här på ön – vissa träd håller på att byta “kläder” istället för gröna börjar de nu bli orangeröda och sprakande. Har ni förresten tänkt på hur få rönnbär det är i år? vissa rönnar är helt utan o några har några små klasar – undrar vad det betyder inför vintern.. idag är det biblioteksdag (och eftersom jag är sen så är första tiden NU! 13-14) snart är det dags för bokbåten också , har du inte lämnat in böcker på bibblan är det dags att leta fram för återlämning- bokbåten kommer 3/10 14,00 till södra bryggan.
Den här veckan kan man lämna större brännbart på sopgården ex trädgårdsmöbler,soffor, sängar mm – där är det öppet onsdag 15-19 och lördag 11-15. Den här veckan har vi 3 bofasta öbor som fyller år (7-60) GRATTIS till födelsedagsbarnen ♥. Tack förresten för info om alla vilda (o tama) djur vi har här på Ingmarsö. Kram på er! // Lotta

Translate »