v40 (2-8 oktober)

vad jobbigt det kändes att skriva oktober! men det är så.. bara att acceptera!
har ni läst infobrevet från Stiftelsen Ingmarsö Norrgård & Skola? Om inte..gör det! kommer hända mycket spännande framöver och detta är positivt för hela ön och alla dess invånare från minsta lilla humla.. den här veckan fyller 4 bofast boende öbor år – hurra hurra hurra för er ♥. måndag betyder biblioteksdag – lämna in bokbåtsböcker då det imorgon tisdag är dags för just BOKBÅTEN (så mysigt!!) på onsdag är det kanelbullens dag och sopgårdsöppet (skrymmande brännbart även denna vecka) – och iom det har halva veckan gått sen är det sluttamp med öppet på krogen (fredag o lördag) sopgård igen (lördag)
Den här veckan börjar hösttiderna på Coop igen.
Loppisarna har stängt så nu får vi längta till våren med att besöka dem.
Ö-täppan har öppet efter tillgång och annonserar detta på FB
Önskar alla en riktigt härlig förstavecka av oktober. Kram Lotta

Translate »