v41 (9-15 oktober)

Vädret är iallafall fint..annars är känslan på ön ganska låg just nu men förhoppningsvis kommer kvällens träff på Lurkan (19,00) göra det hela lite lättare och ljusare, innan träffen på Lurkan – angående Norrgården – kan man gå till biblioteket och låna nån trevlig bok eftersom det är måndag och bibblan har öppet måndagar 13-14 & 17-18 – massa nya böcker efter förra veckans bokbåtsbesök. Den här veckan gratulerar vi en bofast öbo – GRATTIS till dig!
Veckan avslutas med OktoBEERfest på Lurkan (krockar med detsamma på Sågen men så kan det bli ibland) kom gärna i lederhosn o dirndl uppmanar arrangörerna då pris till bäst klädda utlovas – lördag 14/10 kl 19,30 börjar kalaset så innan kan man gå och äta nåt smarrigt på Ingmarsö Krog.
Å innan allt detta kan man gå till Lurkan kl 13 för att få info om Norrgården, sen sitta kvar och få en massa goa minnen i form av bilder som museet bjuder på, det evenemanget startar 14 sen kan man gå till krogen o äta och så tillbaka till Lurkan för BEERfest.     Ha nu en så bra vecka ni kan så hörs vi nästa! Kram Lotta

Translate »