v42 (16-22 oktober)

Bättre sent..den som väntar på nåt osv.. NU kommer veckans “Lotta”- info..
Solen har skinit hela dagen, det har varit lite småkyligt iallafall fram till lunch.
v44 stänger ÅVC enl Roslagsvattens plan så passa på att sortera och slänga så mycket ni kan nu de sista öppna dagarna. (Byalaget jobbar på att försöka få till nån öppetlösning under vintern, för vi som är kvar på ön slutar ju inte äta, få paket och sortera bara för att sommaren är slut) Den här veckan har vi inga bofast skrivna öbor som fyller år (om jag inte missat nån) Biblioteket kan man gå till mellan 17-18. Arrangörerna av helgens aktiviteter på Lurkan är mycket nöjda och tackar alla inblandade (personal o gäster) så mycket – hoppas schnitzeln på krogen smakade. Kanske sotarn kommer redan denna vecka annars v43 och slamtömningen kommer ske v 44-45. Ön  är som sagt aktiv även om säsongen är slut- Krogen har fortfararande öppet helger, affären har öppet alla dagar utom söndag, posten kommer varannandag, läkarbåten kommer varannan vecka, Ö-täppan o Gårdsmejeriet har öppet då o då, bageriet hittar säkert på nåt kul framöver, övriga verksamheterna på ön jobbar på med husbyggen,plastjobb,mopedmekning, transporter,bryggbyggen,djurskötsel mm mm. Ps. vi har nu (efter 20 år) fått helikoterplattan asfalterad. Ha nu en riktigt bra vecka å glöm inte sortera era sopor och rensa förråd o källare! Kram från Lotta (denna dag sen med veckoinfot)

Translate »