v44 (30/10-5/11)

Första isen i Norrhamnen – var det för att sommartiden tog slut? Lyckat spöökdisco på Lurkan igår söndag, många utklädda o glada spökisar var på plats, idag får de sovmorgon då Novemberlovet börjar och med novemberlov (eller läslov som det numer kallas) så är det ju perfekt att biblioteket är öppet idag 13-14 o 17-18 för då kan man ju gå dit och låna en härlig “läslovsbok” -barn o ungdomshyllorna är nypåfyllda! Den här veckan firar vi 2 födelsedagsbarn skrivna på ön ( GRATTIS till er!) Allhelgonamarknad på lördag och får säker besök av “Bus-eller Godis” barn nu på tisdag. 1 november träffas vi för 2 gången på Lurkan för att prata “Hattes ladas” framtid – kl 19,00 och alla som kan/vill hjälpa till är välkomna.  Allhelgonamarknaden på lördag startar 11 och har öppet till 14 därefter är man välkommen till Bageriet för traditionell lammgrillning. Passa på att köpa julklappar och Farsdagspresenter på marknaden, få lite julkänsla med glögg o pepparkakor.. Boka redan nu in 18/11 då blir det barnteater på Lurkan kl 13,15 – fri entré – “Dumma fula dag ” heter föreställningen. Den här veckan börjar slamtömningen på ön så tänkt på att hålla dig på vänster sida av vägen om du är ute o går – även reflex är en bra idé iallafall efter 15,00. Hoppas utvärderingen av vår fina ÅVC går fort så att vi som faktiskt bor här och vill använda den året runt åtminstonde kan få några öppet tider under höst o vinter. Ha nu en riktig härlig vecka! Kram Lotta

Translate »