v45 (6-12 november)

Mycket regn kom det under natt fredag till lördag,så myckat att källare svämmade över,gräsmattor låg helt under vatten och diken var överfyllda, långsamt långsamt sjunker det undan, vi får väl se om slambilen även denna vecka tar sig fram och inte kör fast i de mjuka vägarna. I lördags stängdes ÅVC – stort TACK till den suveräna personalen! -nu väntar vi på utvärdering och håller tummarna för att vi får några dagar öppet även under dec-april. Allhelgonamarknad, loppis o bageriets lammlördag var välbesökta och uppskattades mycket. Skolan är igång igen ( nä, inte på ön utan på Svartsö o Ljusterö) efter en veckas läslov (novemberlov/potatisplockarlov- kärt barn..) Idag är det biblioteksdag 13-14 o 17-18. Till helgen är det skaldjursaftnar på krogen. Julbord a´la  Bageriet på Varvet startar 2/12 boka bord! info@ingmarsobageri.com ( även 9/12 o 16/12) Den här veckan hittar jag ingen bofast öbo som fyller år men rätta mig gärna om jag har fel. Idag ligger dimman över trädtopparna så dagens ljuspunkt får väl bli att äta en “Gustav Adolf-bakelse” (ingen idé att hissa flaggan då den ändå inte syns i dimman)
Försök nu att ha en riktigt bra andra-vecka i november. Kram Lotta

Translate »