v47 (20-26 november)

Hipp hurra för öns 5 födelsedagsbarn som fyller år den här veckan (33-72)
Säger bara wow o grattis till den fina renoveringen av Gula Huset på Norrgården – sååå fint! Lite pudersnö på vägarna idag så det är tur att snöpinnarna börjat komma upp. 14 dagar kvar till 1:a advent och Bageriets första julbord. Idag är det bibbladag 13 -14 samt 17-18 (perfekt att gå förbi bibblan när man klivit av båten på norra för att sen gå hem o mysa med en bra bok) Säkert är det fler än jag som saknar att gå till ÅVC på onsdagar (o lördagar) för att lämna well,plast mm -man hade liksom fått in en rutin på dessa besök -hoppas Roslagsvatten är snabba på utvärderingen som bara borde vara positiv. Fler båtar upp i helgen som var och många har hängt upp julstjärnor och ljusslingor vilket livar upp gråvember (snart är den slut 🙂 !!) Ha nu en riktigt fin vecka, ta hand om varandra! börja mata småfåglarna och gå försiktigt! Kram Lotta

Translate »