v49 (4-10 december)

Isläget har jag ingen uppdaterad info om men man kan ju tänka sig att det var en isskorpa imorse då det varit rejält kallt i natt, kanske för mycket  vind för “riktig” isläggning men i vikar och vrår är det säkert is. (dock inget åk/gångbart) Den här veckan gratulerar vi 7 födelsedagsbarn -HURRAA för er ♥ (8,16,20,43,44,66 o 67) måndag betyder biblioteksöppet 13-14 o 17-18. Tisdag den här veckan (kl 18,00) är det återigen träff ang Norrgårdsbygget (tankeverksamhet o info – kom om du kan! alltid kan man hjälpa till med nåt!) 1a julbordet på varvet avverkat,1a ljuset i adventsljusstaken tänt och 4e luckan i kalendern öppnad -nedräkningen till jul har börjat! Tack vägföreningen o dess entreprenör för fina väger! På lördag är det chans till nästa julbord på varvet (det var såå julfint och mysigt med snön,maschaller och eldkorgar när vi åkte förbi)  I  helgen träffade jag på domherren som var på besök i fågelbordet.
På med bra broddar både på skor o däck och kör försiktigt, ha en bra vecka, eftersom det är Nobelveckan kan man ju passa på att fira lite extra denna vecka. Sköt om er ♥. Kram Lotta

Translate »