v50 (11-17 december)

Sent omsider..men jag var tvungen att tillbringa dagen i människobyn av olika anledningar men nu är jag äntligen på ön igen- fast klockan bara är ca 17 så är det mörkt..vi fick åka svävare till Åsättra i morse men Nordan hem – spännande liv här i skärgården! De fina skidspår som gjordes i förra veckan har väl nästan töat bort idag, iallafall är de nog svårkörda men man kan ju hoppas på ny snö och mer kyla för fortsatt skidåkning. Nu är det massa post i bylådan vid affären igen (många fönsterkuvert!) Den här veckan  hittar jag ingen bofast som fyller år men det händer massa annat skoj – uppdaterade öppettider på Coop, ny W-båtsturlista, julmusikquiz på fredag på Varvet, julbord (årets sista) på lördag på Varvet liksom “Bondens lada”- julmarknad på Norrgården 11-14 och på söndag 3e avdent är det marknad 11-14 på Varvet -hektisk helg!
Som ö-bo; kom ihåg att ta uppdatera ditt ö-kort
Ha en fin kväll! Kram Lotta

Translate »