v51 o 52 (resten av december

Observera helgens öppet tider i affären så ni inte missar att ex ladda med mjölk till kaffet…Idag är det bibbladag gå dit och ladda böcker för resten av året – nästa chans att gå på bibblan är 8 januari
Julmarknader,julbord,julquiz är nu över för iår, nu återstår det privata firandet.
Allt resande till Åsättra bokas på 070-884 73 35 dag före resdag senast 19,00 så länge det är istabell. Nu är det återigen vanlig tabell!! V51 -52 har vi 4 födelsedagsbarn – GRATTIS till alla er ♥
Då vi ju tyvärr blivit av med nästan all snö och kyla- så gå som en pingvin! för att undvika att ramla på isfläckar som finns här å där..broddar är oxå bra att ha..
Nedräkningen av 2024 har börjat- tänk på skotträdda djur o människor när ni planerar att slösa era pengar på raketer o smällare till nyåret..
22/12 kl 10-15 hämtas bokade beställningar på Bageriet.  23/12 kl 10-13 kan man avnjuta fika och “sista julklappsinköpen” på gårdsmejeriet. 30/12 10-13 är gårdsmejeriet öppet – passa på att köpa nyårspresenter! 1/1-24 är det traditionell nyårsfika (nederländsk) på gårdsmejeriet 11-14 – hälsa varandra ett gott nytt år! alla intäkter går till Norrgårdsstiftelsen. Härmed önskar jag alla en God Jul & ett Gott Nytt År! Nästa gång jag skriver är det 2024 .Kram från Lotta

Translate »