v1 2024 (1-7 januari)

Välkommen 2024!! Hoppas alla haft en fin jul o nyårshelg.
Från nu är det istabellturlista som gäller på linje till Åsättra ( 10AX o 10BX)
dvs isgående båt och alla turer måste bokas, håll koll i WÅAB appen.
Den här veckan gratulerar vi 12st bofast öbor – Hurra,hurra,HURRA för er ♥
(allt från 17 till 82). Idag är det lite busväder med blåst och snö – tänk på att det kan vara halt så “pingvingå” så mycket du kan och kör försiktigt. Snöröjarna jobbar på för fullt men kanske inte hinner med i takt med nedfallet.
Påminner om att parkeringen på norra inte är en långtidsparkering utan en pendelparkering (alltså ska man inte stå där vecka ut o vecka in -gäller både fordon,cyklar,kärror o vagnar- gäller även södra) önskar alla en fin 1a vecka på 2024. Sköt om er o glöm inte att ett leende kan göra en hel dag till den bästa. Kram Lotta

Translate »