v2 (8-14 januari)

Första “riktiga” veckan på året, nu blir allt vardag igen med jobb,skola,förskola,bibliotek mm. Istabell är det som gäller på alla Waxholmsbolagets turer just nu. På torsdag är det återigen dags för ett möte angående bygget av Norrgårdsladan – kl 18 på Lurkan. Den här veckan fyller 6 bofasta öbor år – GRATTIS till er ♥ (4-92) sen fick jag i mellandagarna veta att en kär vän och granne somnat in – vi känner med anhöriga.. hoppas ni fick besök av stjärngossarna fredag natt – hur mycket som samlades in till barncancerfonden återkommer jag med nästa vecka. Måste meddela att vattenprovskiten tyvärr är slut för tillfället men nya är på ingång under kommande veckor. Till helgen ska julen dansas ut om det inte redan är gjort, då blir det lite tråkigt mörkt i fönstren igen men ett ljus är att det bara är en vecka kvar till tulpenens dag (en av mina favoritdagar) Njut nu av det fina vintervädret, ta en tur i de fina skidspåren som finns på gärdet mittemot skolan. Kram å ha en fin vecka // Lotta

Translate »