v3 (15-21 januari)

Mitten av januari-vecka.. ny vecka,nya möjligheter, nya äventyr.. den här veckan fyller 4 bofasta öbor år (4-73) år -GRATTIS till er ♥Vårt fina lilla bibliotek har öppet idag måndag 13-14 o 17-18 – gå dit och botanisera! Kanske de har en bok om odling – det börjar ju bli tid för sånt. Idag är det Tulpanens dag! ett ljus i mörkret som nu blivit efter att  adventsljusstakar o stjärnor en efter en slocknar i fönstren (det var ju julgransplundring i helgen o julen dansades ut) Vintern behåller sitt grepp och isarna ligger – Swish Air ser till att vi kommer till o från ön med sina svävare, På Storträsk  ligger isen och vågar man kan man  ta sig ut på den och åka skidor eller skoter (vet inte hur skridskoläget är men kanske även det är toppen – ALL vistelse på isar görs på egen risk, lita aldrig på nån annan!  Nu finns det vattenprovskit igen om nån har behov (hämtas på Weta) Vill man ha lite guldkant på vardagen är det guldbaggegala ikväll.
Ska man ut idag gäller det att hålla i hatten då nordan ligger på ordentligt.
Ha en bra vecka! så hörs vi nästa! Kram Lotta

Translate »