v.32 (3-9 augusti)

Affärens sista vecka med sommaröppet, sen är det “vardag ” igen med öppettiderna 9,30-12,00 -14,30-17,00 vardagar.lördagar 9,30-13,00 och söndagar stängt. Sjöbon har öppet tisdag-lördag hela augusti (om vädret tillåter) Krogen,MarinGrillen och Brödboden har öppet och hälsar hungriga gäster välkomna.
Två bofasta öbor fyller år denna vecka -GRATTIS till er!
Eftersom många börjar arbeta idag igen efter några veckors ledighet så kommer solen och värmen och jag missunnar ingen detta! Njut!
Svamp,bär och frukt trivs i vädret som denna sommar bjudit på, tyvärr tycker den förhatliga mördarsnigeln också om svampen så nu är kampen hård om dessa delikatesser..
Förutom födelsedagar har vi också världsvänskapsdagen,vattenmelondagen,Alla systrars dag,internationella öldrickardagen,Lyckans dag,Kräftpremiär,Rulltårtans dag och loppmarknadsdagen att fira denna vecka. dessutom har vi ett helt gäng namnsdagar…
Idag,måndag är det bibbladag som vanligt 18,00-20,00 som det är på sommaren, på onsdag håller Karin T ett föredrag på missionshuset kl.19,00.
Två veckor kvar (15/8) med sommartrafik till Åsättra sen går vi tillbaka till vardagstrafik vilket betyder att vi inte har några helgturer…men det jobbas på den saken..bra dock att lägga på minnet.
Ha en härlig v.32! kram från Lotta

Translate »